Hier bent u:  

Werkwijze

Onze motto luidt  ‘lekker en betaalbaar’.  Het Curaçaose keuken is heel creatief met het gebruik van verse ingrediënten, olijfolie en verse kruiden en dat proeft u!  Met trots leveren wij u dan ook onze heerlijke buffetten voor aantrekkelijke prijzen.

Onze Prijzen:   Onze prijzen zijn ‘all-in’.  Al de prijzen op deze website zijn per persoon, inclusief BTW en onze service.

Onze Service:  U zorgt voor de tafels (evt. opgemaakt naar wens) en wij doen de rest. U kunt verder rustig genieten met uw gasten want wij bezorgen u het buffet van u keuze en zetten alles binnen een half uur voor u klaar inclusief borden, bestek en servetten (kleur naar keuze). Als u gekozen hebt voor een warm buffet dan wordt deze warm geleverd zodat u meteen kan genieten van een heerlijk buffet. Op een latere tijdstip komen wij het buffet afruimen. De gebruikte borden en bestek (die u kunt plaatsen in bijgeleverde afwasbox) nemen we mee zonder dat dit u wat extra kost.

Onze Producten:  Wij hebben een overzichtelijke en eenvoudige formule. U kunt kiezen voor een koud buffet  een koud & warm buffet of één van onze warme buffetten. U kunt ook kiezen voor een Bourgondisch of een Indisch buffet.

De buffetten zijn grotendeels al samengesteld.  U weet meteen wat het buffet van uw keuze inhoudt en wat het u gaat kosten. Heeft u andere wensen, vraag dan een offerte aan. Wij doen ons best om voor elk budget een verrassend buffet samen te stellen. U krijgt binnen 2 werkdagen na uw aanvraag een vrijblijvende offerte van ons.