Hier bent u:  

Werkwijze

Onze motto luidt  ‘lekker en betaalbaar’.  Het Curaçaose keuken is heel creatief met het gebruik van veel verse specerijen, olijfolie en verse kruiden en dat proeft u!  Met trots leveren wij u dan ook graag onze heerlijke buffetten voor aantrekkelijke prijzen.

Onze prijzen zijn ‘all-in’.  Al de prijzen op deze website zijn per persoon, inclusief BTW en onze service.

Onze Service:  U zorgt voor één ding: de tafels (wel of niet bekleed naar eigen smaak). Wij doen de rest!

Wij zetten het buffet van uw keuze binnen een half uur voor u klaar inclusief chafing dishes, borden, bestek en servetten. Warme buffetten worden warm geleverd. U kunt direct genieten van een ‘dushi’ buffet. Op een later met u afgesproken tijdstip komen wij het buffet afruimen. Afwas nemen wij mee zonder dat het u wat extra kost.

Onze Producten:  Wij hebben een overzichtelijke en eenvoudige formule. U kunt kiezen voor een koud buffet  een koud & warm buffet of één van onze warme buffetten. U kunt ook kiezen voor een Bourgondisch of een Indisch buffet.

De buffetten zijn grotendeels al samengesteld.  U weet meteen wat het buffet van uw keuze inhoudt en wat het u gaat kosten. Heeft u andere wensen, vraag dan een offerte aan. Wij doen ons best om voor elk budget een verrassend buffet samen te stellen. U krijgt binnen 2 werkdagen na uw aanvraag een vrijblijvende offerte van ons.